Trustkantoor Curacao

Uw Trustkantoor op Curacao

TripleTrust is een jong professioneel trustkantoor op Curacao, dat zich als kantoor bezighoudt met trustdiensten in de breedste zin van het woord. Door de professionele achtergrond en ervaring van de medewerkers van ons trustkantoor kunnen we snel tot de kern van de zaak doordringen en ligt bij de dienstverlening aan cliënten de nadruk op persoonlijke service. On trustkantoor onderhoudt daarnaast een uitstekend netwerk met notarissen, advocaten, fiscalisten en banken, zowel op Curacao als internationaal.

Wat kan een Trustkantoor op Curacao voor u doen?

TripleTrust, uw Trustkantoor op Curacao, kan onder meer de volgende diensten verrichten:

  • Oprichten van vennootschappen, stichtingen, trusts, etc. op Curacao;
  • Opzetten lokale- en internationale structuren;
  • Verlenen domicilie;
  • Management- en directievoering;
  • Voeren administratie en belastingaangiften.

TripleTrust, jouw trustkantoor!

TripleTrust is een professioneel en volledig gelicenseerd trustkantoor met zijn hoofdkantoor op Curaçao. TripleTrust verzorgt management-, juridische-, administratieve- en secretariële diensten voor internationale corporate- en prive klanten. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een trustkantoor op Curacao.

De dagelijkse leiding wordt uitgevoerd door de oprichters van TripleTrust, mr. drs. E. Bokkes, een advocaat met een breed spectrum aan kennis en ervaring op het gebied van rechten en trust, en mr. J.J. Gankema, belasting-advocaat met veel ervaring op het gebied van belastingwetgeving.

Door hun professionele achtergrond en ervaring is TripleTrust in staat om snel en efficiënt de beste oplossing voor u te vinden. TripleTrust heeft tevens een uitstekend netwerk v.w.b. notarissen, advocaten, belasting specialisten en banken op Curacao en de Caribbean.

TripleTrust B.V. opereert onder een volledige trust-licentie zoals uitgeven door de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) welke tevens regelmatige periodieke audits omvat om procedures en deponeringen te evalueren.

TripleTrust is gesitueerd in het hart van de historische binnenstad van Willemstad, Curacao. Het centrum van Willemstad staat sinds 1997 op de UNESCO wereld erfgoed lijst.

Registratie nummer Chamber of Commerce Curacao 129819. Algemene bepalingen zijn van toepassing op onze diensten.

Ga naar onze homepage voor meer informatie…
Meer over TripleTrust bedrijfstructuren
Meer over onze TripleTrust diensten